|
Bildiğimiz Komik Fıkraları Yazalım Arkadaşlar... |
|
|
|
Yazar |
Mesaj |
çirkin_kral_07
^^ Root Admin ^^
Hobileriniz :
ARKA SIRADAKİLER TABYKİİ !!! |
|
|
Konu: Geri: Bildiğimiz Komik Fıkraları Yazalım Arkadaşlar... Perş. Kas. 20, 2008 4:04 pm |
|
|
Nasreddin Hocanin bir gün karisi ölmüs.Bir ay sonra kocasi ölmüs dul bir kadinla evlenmis.Evlendigi kadin Hoca ya sürekli eski kocasini anlatiyormus.Yine bir gün yatakta kocasini anlatiyordu.Işte benim kocam şöyle yapardi,böyle yapardi...Hoca sinirlenmis ve kadina bir tekme atmis ve kadinyere düşmüş.Kadin sormuş aman hoca niye attin beni.Hocaninda cevabi hazir:
-Eee yatakta bi sen yatiyosun bi ben bide eski kocan üçümüz sigamadik sende düştün.. |
|
|
|
çirkin_kral_07
^^ Root Admin ^^
Hobileriniz :
|
|
Konu: Geri: Bildiğimiz Komik Fıkraları Yazalım Arkadaşlar... Perş. Kas. 20, 2008 4:05 pm |
|
|
Ögretmen ögrencilerine sormus:-
Allah hepimizin cennete gitmesini istedigi halde niye cehenneme gönderiyor.
Çocugun birisi ögretmenin sorusuna soruyla cevap veriyor:
-Ögretmenim siz bizim 5 almamizi istediginiz halde niye sinav yapiyorsunuz? |
|
|
|
çirkin_kral_07
^^ Root Admin ^^
Hobileriniz :
|
|
Konu: Geri: Bildiğimiz Komik Fıkraları Yazalım Arkadaşlar... Perş. Kas. 20, 2008 4:06 pm |
|
|
Birgün okulda ikinci sınıf çocuklar fotoğraf çekileceklermiş. Öğretmenleride onlara çekilecekleri fotoğrafı anlatıyormuş. Ve şöyle söze başlamış:
-İlerde bu fotoğrafları torunlarınıza, çocuklarınıza göstereceksiniz ve arkadaşlarınızı tanıtacaksınız. Bu Ali,bu Ayşe...
O sırada sınıfın fırlama çocuğu Abdi bağırır: Buda rahmetli öğretmenimiz. |
|
|
|
çirkin_kral_07
^^ Root Admin ^^
Hobileriniz :
|
|
Konu: Geri: Bildiğimiz Komik Fıkraları Yazalım Arkadaşlar... Perş. Kas. 20, 2008 4:06 pm |
|
|
Bir gün Temel Mike Tayson ile ünvan maçina çikmis. Daha ilk yumrukta Temel nakavt olmus. Hakem bir, iki, üç dört.. sayarken menejeri Temel'in kulagina; -"Sakin dokuzdan önce kalma" demis Temel hafifden gözlerini aralayarak menejerine;
-"Saat kaç?" |
|
|
|
çirkin_kral_07
^^ Root Admin ^^
Hobileriniz :
|
|
Konu: Geri: Bildiğimiz Komik Fıkraları Yazalım Arkadaşlar... Perş. Kas. 20, 2008 4:07 pm |
|
|
Çocukla annesi, birgün plaja gitmişler. Annesi güneşlenirken çocuk, sürekli annesini üzerine kum serpiyormuş. Annesi, çocuğa ne kadar kızsa da, çocuk, devam ediyormuş. Bu sırada yanlarına bir Kıro gelmiş. Kıro'nun geldiğini duyan kadın, kıroya: -Amcası, bu çocuk yaramazlık yaparsa döversin, değil mi? Adam pala bıyıklarını sıvazlayarak "Anasını bile ....kerim'' demiş... |
|
|
|
çirkin_kral_07
^^ Root Admin ^^
Hobileriniz :
|
|
Konu: Geri: Bildiğimiz Komik Fıkraları Yazalım Arkadaşlar... Perş. Kas. 20, 2008 4:07 pm |
|
|
Yaşlı ve çirkin bir kadın soluk soluğa karakola gelip şikayetçi olur :
-Adamın biri beni bir saattir izliyor, kendimi buraya zor attım, galiba sarhoştu memur bey, der.
Polis çirkin kadını tepeden tırnağa süzüp cevaplar :
-Galiba değil, besbelli sarhoşmuş, der. |
|
|
|
çirkin_kral_07
^^ Root Admin ^^
Hobileriniz :
|
|
Konu: Geri: Bildiğimiz Komik Fıkraları Yazalım Arkadaşlar... Perş. Kas. 20, 2008 4:08 pm |
|
|
Kadın sarhoş kocasını meyhaneden çıkarmaya çalışıyordu. - Hadi gidelim burdan, gidip yatalım. - Yatalım bari. Şimdi eve böyle dönersem karım kıyameti koparır. |
|
|
|
|
Bildiğimiz Komik Fıkraları Yazalım Arkadaşlar... |
|
|